Cibau Sensitive Fish & Rice Adult koiran aito kala-riisi täysravintoAsiakasarviot: Cibau Sensitive Fish & Rice Adult koiran aito kala-riisi täysravinto

Arvioiden lukumäärä: 32
Arvioiden keskiarvo: 4,9
Lue kaikki arviot
Ollut käytössä koiralla yli neljä vuotta ja hinta-laatu-suhde erinomainen. Mietin jossain vaiheessa toiseen tuotteeseen vaihtoa, mutta tuotteita vertailtuani päätin etten vaihda. Koiran turkki kiiltää ja pysyy hyvässä kunnossa. Toimii meidän labbiksella myös treeninamuna.
käyttäjältä päiväys: 19.07.2023
Hyvin maistuvaa ja toimivaa ruokaa
käyttäjältä päiväys: 01.05.2023
Vuosia syöttänyt eri ikäisille koirille, toimii, maistuu ja toimii myös allergisille koirille.
Hyvä ja maistuva
käyttäjältä päiväys: 05.04.2022
Ollaan syötetty alle vuosikkaalle labradorille tätä nyt muutaman kuukauden ajan, kun käyttämämme penturuoka aiheutti hiivaa ja ihon kutinaa. Tämä on ollut koiran makuun sopiva nappula. Ruoka on melko nopeasti sulava, joten tyhjän mahan oksentelijan kanssa saa olla tarkkana annoskoon riittävyydestä. Käytetään myös treeninamina helpoissa paikoissa, vaikka siihen tarkoitukseen nappulat ovat melko suuria. Tämä ruoka ei aiheuta ihokutinoita tai hiivaa meidän koiramme korviin.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Cibau koiranruoka, Hypoallergeeninen koiranruoka