N&D Cat Prime Boar (villisikaa) kissan täysravinto (säilyke)N&D Cat Prime Boar säilykeruoka (lihapaloja kastikkeessa) on tasapainoitettua ja vitaminoitua täysravintoa aikuisille kissoille. Se ei ole täydennysravintoa, vaan erittäin korkealaatuista kissan täysravintoa ja siksi se sisältää kaikki vaativan lihansyöjä kissan tarvitsemat elintärkeät ravintoaineet, ravinteet ja vitamiinit täydellisesti. Kissoille elintärkeää tauriinia ja dl-metioniinia on lisätty turvataksemme kissan ihanteellinen terveys ja hyvinvointi koko sen pitkän elämän ajaksi. Lisäksi nivelien rakenneaineita Glukosamiinia ja kondroitiinia on vielä lisätty ylläpitämään kissan nivelien hyvää ja kestävää terveyttä.

Koostumus: villisianlapa (50%), villisianpotka, omena (4%), kalaöljy, eläinrasva, frukto-oligosakkaridit, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, vitamiinit, mineraalit. 

Lisäravinteet per kg. - Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini A 4800ky, Vitamiini D3 320ky, Vitamiini E 160mg, Sinkkimetioniinikelaatti 36mg, Mangaanimetioniinikelaatti 6,8mg, Rautametioniinikelaatti 16,8mg, Kuparimetioniinikelaatti 2,9mg, DL-metioniini 1500mg, Tauriini 800mg, L-karnitiini 50mg.  

Analyyttinen koostumus: kosteus 75,00%; raakavalkuainen 13,00%; raakaöljyt ja rasvat 5,00%; raakakuitu 0,70%; raakatuhka 2,50%.

Ruokintaohje: Ruoki aikuiselle kissalle (3-5 kg) 1-3 säilykettä per päivä, kahdessa tai useammassa osassa. Tarjoa ravinto huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta juomavettä saatavilla. Säilytä avattu säilyke jääkaapissa ja käytä se 48 tunnin sisällä.

Tuotepakkaus: helposti avattava 85 gramman täysin BPA vapaa (Bisphenol A free) kierrätyskelpoinen alumiinipurkki. BPA vapaa pakkaus turvaa kissallesi hyvää ja pitkää terveyttä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: N&D kissan säilykeravinto, N&D kissan säilykeravinto