N&D Chicken & Pomegranate adult dog food

92.90 €


Customer ratings for N&D Chicken & Pomegranate adult dog food

Number of ratings: 10
Average rating: 5
Read all ratings
Hyvä koiranruoka
from on 03/04/2022
Meillä doobermannit syönneet tätä ruokaa jo melkein 10v ja näyttää sopivan. Myös pentu aikana ND pentu ruokaa. Olen todella tyytyväinen ruokaan ja sen koostumukseen. Pääasia kuitenkin ruuassa on että sopii koirille ja voivat jätösten perusteella käyttää ruuasta lähes kaiken.
Laatutuote - onnistunut ostos
from on 22/02/2021
Meillä on ollut tiibetinmastiffeja n. 20 vuotta. Tällä hetkellä vain yksi. Olemme jo yli 10 vuotta käyttäneet N&D:n kuivamuonaa ja laadun näkee siinä että jätökset ovat olemattomia kun vertaa joihinkin marketti ruokiin. Tosin, marketti ruokia emme ole juurikaan koskaan näille syöttäneet. Kuten sanoin niin laatutuote, onnistunut ostos.
tähän mennessä yllätys
from on 11/11/2020
puolivuotias saksanpaimenkoira siirtyy vähitellen ruokaan nyt enää kolmas osa vanhaa ens viikolla täysin N&D chicken,en voi sanoa vielä kokonais arviointia mutta,muona yllätys minulle tähän asti ,sopii hyvin silmät korvat iho turkki hyvä uloste vähentynyt kuivempaa no se yllätys kolme desiä on joutunut saanut pudottaa vrkausi annosta,kaikki näyttää tosi hyvältä jos ei mikään muutu ni tästä tulee meidän muona johon isommat pojatkin siirtyy(heillä vielä muutama kuukausi on muonaa varastossa mutta sitten).

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.

Read all ratings

Customers who bought this product also bought


Browse these categories as well: N&D grain-free dog food, Grain-free dog food