N&D Chicken (kanaa) viljaton koiran täysravinto

28,90 €


Asiakasarviot: N&D Chicken (kanaa) viljaton koiran täysravinto

Arvioiden lukumäärä: 8
Arvioiden keskiarvo: 5
Lue kaikki arviot
tähän mennessä yllätys
käyttäjältä päiväys: 11.11.2020
puolivuotias saksanpaimenkoira siirtyy vähitellen ruokaan nyt enää kolmas osa vanhaa ens viikolla täysin N&D chicken,en voi sanoa vielä kokonais arviointia mutta,muona yllätys minulle tähän asti ,sopii hyvin silmät korvat iho turkki hyvä uloste vähentynyt kuivempaa no se yllätys kolme desiä on joutunut saanut pudottaa vrkausi annosta,kaikki näyttää tosi hyvältä jos ei mikään muutu ni tästä tulee meidän muona johon isommat pojatkin siirtyy(heillä vielä muutama kuukausi on muonaa varastossa mutta sitten).
Erinomaista
käyttäjältä päiväys: 9.7.2020
Maistuu hyvin koirille ja lihas- ja yleiskunto pysyy hyvänä ja turkit kiiltää. Jätökset pieniä ja kiinteitä. Nappulat tuoksuvat omaankin nenään miellyttäviltä. Suosittelen!
Hieman kallis mutta maistuu nirppanokallekin
käyttäjältä päiväys: 29.10.2018
Koiramme on ruoan ystävä ja ostin tämän lähinnä herkkupussiksi jotta näen miten maistuu neidille. Hyvin näyttää kelpaavan, jopa appivanhempieni nirso shelttineiti tykkäsi näistä hetken tutkittuaan :) Meidän sakumix-neiti on hieman nirsohko koiranruokien suhteen, kotiruokaa syö laidasta laitaan. Tämä mahdollisesti tulee osaksi jokapäiväistä ruokintaa jossain vaiheessa ;)
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: N&D viljaton koiranruoka, Viljaton koiranruoka