Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice dog foodCustomer ratings for Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice dog food

Number of ratings: 70
Average rating: 4.9
Read all ratings
Hyvä koiranruoka
from on 02/01/2024
Koirani, 1 v, pitää kovasti Zaaronista. Aluksi laitoin sekaan myös märkäruokaa, mutta tuntui, että se on liikaa ja tarpeetonta. Nyt laitan sekaan vähän laktoositonta raejuustoa. Ilman lisukkeitakin ruoka maistuu hyvin. Koirani on hyvävointinen ja kiiltäväturkkinen. Se kertoo, että saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet Zaaronista.
Myös naapurini innostui kokeilemaan ko ruokaa koiralleen, ja tilasimme sitä isomman määrän yhteistilauksena. Naapurini mukaan hänen koiransa turkin laatu on parantunut, ja ennen hyvin nirso koira syö nyt hyvin.
Täydet pisteet
from on 19/11/2023
Sopii sekä 5 vuotiaalle airis nartulleni että saman rodun pennulle, 5 kk. Hyvät ohjeet ruoka/paino ja kummankin koiran vatsa toimii hyvin. Airis on rotuna melko kaikkiruokainen, mutta kuitenkin huomaa, että Zaaronin muonat ovat haluttuja. Kasvattaja suositteli Zaaronia myös.
❤❤❤❤
from on 03/09/2023
❤❤❤❤

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.

Read all ratings

Customers who bought this product also bought


Browse these categories as well: Zaaron Holistic dog food, Holistic dog food, Hypoallergenic dog food, Puppy food, Small kibble dog food