Zaaron Holistic Fish & Rice AITO kala-riisi koiran ja koiranpennun täysravintoAsiakasarviot: Zaaron Holistic Fish & Rice AITO kala-riisi koiran ja koiranpennun täysravinto

Arvioiden lukumäärä: 11
Arvioiden keskiarvo: 4,9
Lue kaikki arviot
Erittäin laadukas
käyttäjältä päiväys: 21.3.2023
Ravintoarvojen puolesta sopii hyvin runsaasti liikkuvalle suursnautserille. Plussaa siitä, ettei sisällä hiivaa, hernettä tai viljoja. Jätösten määrä pieni annettuun ruokamäärään suhteellistettuna. Koiran vatsa toimii erittäin hyvin, aiemmin vaivannut juoksemisesta aiheutunut ripuli ei vaivaa lainkaan. Turkki kiiltää!
Paras valinta herkkävatsaiselle
käyttäjältä päiväys: 12.10.2022
Ihan paras kuivaruoka myös nirsolle. Ei mitään ylimääräistä eikä mitään turhia hiilihydraatinlähteitä, kuten bataatti tai peruna joita kaikki koirat eivät edes siedä. Eikä viljaa. Sopivan kokoinen nappula. Ei aiheuta iho-ongelmia. Energiasisältö melko suuri, ei siis laihisruoka.
Maistuva ja laadukas
käyttäjältä päiväys: 13.6.2022
Koiranpentuni fyysinen kehitys on edennyt tähän ruokaan vaihtamisen jälkeen todella hyvin, lisäksi muutos turkin laadussa ja ulosteen määrässä on ollut selkeä. Tämän on ensimmäisen säkin fiilis, parempaan arviointiin tarvitaan useampi säkki. Seuraava tilaus on jo suunniteltu.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Zaaron Holistic koiranruoka, Holistinen koiranruoka, Hypoallergeeninen koiranruoka, Koiranpennunruoka, Pienirakeinen koiranruoka, Uutuudet