Customer ratings for N&D Chicken & Pomegranate adult dog food

N&D Chicken & Pomegranate adult dog food

N&D Chicken & Pomegranate fresh chicken-vegetable complete dog food is a fresh meat-based, very meat-rich (70%) and completely grain-free new generation complete food. It does not contain cheap plant protein concentrates, nor plant protein from legumes such as peas, lentils or soybeans, nor does it add any chemical antioxidants or preservatives. Its high meat content means more protein (34%) and less carbohydrates and most importantly, the protein is high quality animal protein (> 98%).


Have you already had experiences with this product?

We are interested in your opinion! Tell other customers about your experiences and rate this product.
Name
Publicly visible
 
Email *
Is not published

Points *
Assign points.
 
How do you rate this product? *
 
Your experiences with this product
 
How detailed is your rating?

Important information
Your review will only be published here, and helps us to improve the quality of items we offer.
You must not use the review function to publish content that is commercial, political, pornographic, obscene, criminal, libellous or that is otherwise illegal in nature. Copying opinions that have already been published elsewhere is forbidden by law. We reserve the right not to publish reviews. You are entitled to view and correct the data collected about you and to object to it being processed. Please note our information under Privacy policy.
* Required fields
Number of ratings: 10
Average rating: 5
Hyvä koiranruoka
from Asikainen Mika on 03/04/2022
Meillä doobermannit syönneet tätä ruokaa jo melkein 10v ja näyttää sopivan. Myös pentu aikana ND pentu ruokaa. Olen todella tyytyväinen ruokaan ja sen koostumukseen. Pääasia kuitenkin ruuassa on että sopii koirille ja voivat jätösten perusteella käyttää ruuasta lähes kaiken.
Laatutuote - onnistunut ostos
from Simo on 22/02/2021
Meillä on ollut tiibetinmastiffeja n. 20 vuotta. Tällä hetkellä vain yksi. Olemme jo yli 10 vuotta käyttäneet N&D:n kuivamuonaa ja laadun näkee siinä että jätökset ovat olemattomia kun vertaa joihinkin marketti ruokiin. Tosin, marketti ruokia emme ole juurikaan koskaan näille syöttäneet. Kuten sanoin niin laatutuote, onnistunut ostos.
tähän mennessä yllätys
from Heino Kakko on 11/11/2020
puolivuotias saksanpaimenkoira siirtyy vähitellen ruokaan nyt enää kolmas osa vanhaa ens viikolla täysin N&D chicken,en voi sanoa vielä kokonais arviointia mutta,muona yllätys minulle tähän asti ,sopii hyvin silmät korvat iho turkki hyvä uloste vähentynyt kuivempaa no se yllätys kolme desiä on joutunut saanut pudottaa vrkausi annosta,kaikki näyttää tosi hyvältä jos ei mikään muutu ni tästä tulee meidän muona johon isommat pojatkin siirtyy(heillä vielä muutama kuukausi on muonaa varastossa mutta sitten).
Erinomaista
from Sanna on 09/07/2020
Maistuu hyvin koirille ja lihas- ja yleiskunto pysyy hyvänä ja turkit kiiltää. Jätökset pieniä ja kiinteitä. Nappulat tuoksuvat omaankin nenään miellyttäviltä. Suosittelen!
Hieman kallis mutta maistuu nirppanokallekin
from Vicky on 29/10/2018
Koiramme on ruoan ystävä ja ostin tämän lähinnä herkkupussiksi jotta näen miten maistuu neidille. Hyvin näyttää kelpaavan, jopa appivanhempieni nirso shelttineiti tykkäsi näistä hetken tutkittuaan :) Meidän sakumix-neiti on hieman nirsohko koiranruokien suhteen, kotiruokaa syö laidasta laitaan. Tämä mahdollisesti tulee osaksi jokapäiväistä ruokintaa jossain vaiheessa ;)
Kallis mutta hyvä
from Asikainen Mika on 07/10/2018
Meillä 3 kpl dobermannia syö tätä ruokaa ja näyttää sopivan heille. Ei aiheuta mitään allergioita ja ravinto aineet näyttää imeytyvän hyvin koska paskan määrä pieni. Tarkoitus jatkaa tämän ruuan syöttämistä niin kauan kun on saatavilla.
Erinomainen
from Virpi on 28/08/2018
Jonkun aikaa nyt käytetty ja vaikuttaa todella hyvältä kuivamuonalta, pieni 4,5 kg koira jolla oli hieman närästystä ja anaalirauhasten kanssa ongelmia mutta kun vaihdettiin tähän ruokaan niin ei ole mitään vaivaa enää ollut.
Hyvä ruoka
from Anonymous on 06/03/2018
Ollut meillä käytössä lähes kolme vuotta ja sopinut erinomaisesti myös herkkävatsaiselle koirallemme. Koirat hyvässä kunnossa ja iloisella mielellä :)
Hyvä koiranruoka
from Asikainen Mika on 28/01/2018
Ainakin meidän dobermannit ovat syöneet sitä jo pari vuotta eikä ole aiheuttanut mitään allergioita tai ongelmia. Karva on hyvää ja muutenkin yleiskunto hyvä sekä jaksavat touhuta. Uskon siis että saavat kaiken tarvitsemansa perus ravintoaineet ruuasta.
sopii hyvin meidän laumalle
from Anonymous on 26/11/2017

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.