promo1l0318promo2i318Promo5a

 

Koiranruokatukku.fi kun laatu ratkaisee  -  näet sen pian lemmikkisi hyvinvointina ja upeana turkkina

 


Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice AITO tuorekana-riisi koiran täysravinto 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg.)

Zaaron Holistic ALS Chicken & Rice on holistinen tuorelihapohjainen AITO tuorekana-riisi täysravinto koiran kaikkiin elämänvaiheisiin, pennusta koko aikuisiäksi. Se on valmistettu parhaista ja valikoiduista luonnollisista raaka-aineista ilman mitään muita viljoja tai halpoja täyteaineita - ilman vehnää, ohraa, kauraa, maissia, hernettä, linssiä, perunaa, soijapapua ja gluteeneja, sekä luonnollisesti, ilman kemiallisia antioksidantteja, väri- ja säilöntäaineita.

56,80 €
Toimituksen paino: 12 kg

N&D Chicken with Pumpkin viljaton koiran täysravinto (Medium raekoko) 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg. Mediumrae)

N&D  Chicken with Pumpkin koiran tuorekana-vihannes täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (60%) ja täysin viljaton uuden sukupolven koiran täysravinto. Se ei sisällä halpoja kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä suolaa tai kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (30 %) ja vähemmän hiilihydraatteja.

61,50 €
68,30 €
Toimituksen paino: 12 kg

ANF Chicken & Rice Adult koiran kana-riisi täysravinto 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg.)

ANF Chicken & Rice Adult erittäin maistuva kana-riisi täysravinto aikuisille koirille, valmistettuna täysjyväriisistä ja korkealaatuisesta kuivatusta kananlihasta.

53,50 €
Toimituksen paino: 12 kg

Cibau Adult aikuisen koiran täysravinto 12 + 2 kg. BONUSSÄKKI (Tuotekoko: 12,0 kg.)

Cibau Adult formula - täydellistä ja tasapainoitettua kananlihapohjaista täysravintoa aikuisille koirille. Se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista turvaamaan koirasi hyvinvointi.

41,00 €
Toimituksen paino: 14 kg

Cibau Sensitive Fish & Rice Adult koiran aito kala-riisi täysravinto 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg.)

Cibau Sensitive Fish & Rice on täydellistä ja tasapainoitettua kala-riisi täysravintoa aikuisille koirille. Se soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on tulehduksia tai allergioita. Sen ainutlaatuinen koostumus pohjautuu vain kalaan ja riisiin. Se ei sisällä myöskään eläinrasvaa, vaan sen erittäin korkealaatuinen rasvahappokoostumus on peräisin kasvi- ja kalaöljyistä sisältäen runsaasti terveellisiä monityydyttämättömiä rasvahappoja.

46,90 €
Toimituksen paino: 12 kg

Precept Plus Foundation formula koiran täysravinto 12 kg.

Precept Plus Foundation formula on luonnollisia yrttejä sisältävä holistinen kana-riisi täysravinto aikuisille koirille, sopii myös herkille koirille.

54,50 €
Toimituksen paino: 12 kg

ANF Lamb & Rice Adult koiran aito lammas-riisi täysravinto 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg.)

ANF Lamb & Rice Adult on AITO koiran lammas-riisi täysravinto, valmistettuna lampaanlihasta ja luonnollisesta ruskeasta riisistä ilman mitään muita lihoja, viljoja, palkokasveja tai muita täyteaineita ja siksi se soveltuu erinomaisesti allergisille, herkille ja herkkämahaisille koirille

48,50 €
59,00 €
Toimituksen paino: 12 kg

N&D Chicken (kanaa) viljaton koiran täysravinto (Medium raekoko) 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg. Mediumrae)

N&D  Chicken koiran tuorekana-kasvis täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven täysravinto. Se ei sisällä halpoja kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä suolaa tai kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (37 %) ja vähemmän hiilihydraatteja.

64,50 €
75,90 €
Toimituksen paino: 12 kg

ANF Holistic Chicken Adult koiran holistinen täysravinto 12 kg. (Tuotekoko: 12,0 kg.)

ANF Holistic Adult erittäin maistuva holistinen kananlihapohjainen täysravinto aikuisille koirille - ylläpitää myös koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä.

63,50 €
Toimituksen paino: 12 kg

Cibau Adult MINI (pienirakeinen) aikuisen koiran täysravinto 0,8 kg. (Tuotekoko: 0,8 kg.)

Cibau Adult Mini Breed on täydellistä ja tasapainoitettua pienirakeista kananlihapohjaista täysravintoa pienten rotujen aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso. Se on erittäin maistuvaa täysravintoa.

6,20 €
Toimituksen paino: 0,8 kg

N&D Boar (villisikaa) MINI viljaton koiran täysravinto (pienirakeinen) 2,5 kg. (Tuotekoko: 2,5 kg. Minirae)

N&D Boar koiran tuorevillisika-kasvis täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven täysravinto. Se ei sisällä halpoja kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä suolaa tai kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (37 %) ja vähemmän hiilihydraatteja.

 

29,90 €
33,50 €
Toimituksen paino: 2,5 kg

ANF Feline Holistic kissan holistinen täysravinto 0,4 kg. (Tuotekoko: 0,4 kg.)

ANF Holistic Feline Adult on korkealaatuinen kissan holistinen kananlihapohjainen täysravinto, joka sisältää myös terveyttä ylläpitäviä luontaistuotteita ja maito-happobakteereita. Se myös ylläpitää kissan nivelien hyvää ja kestävää terveyttä.

5,95 €
Toimituksen paino: 0,4 kg

N&D KITTEN Chicken viljaton kissanpennun täysravinto 1,5 kg. (Tuotekoko: 1,5 kg.)

N&D KITTEN Chicken kissanpennun tuorekana-kasvis täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven täysravinto kissanpennuille ja kissaemoille. Se ei sisällä kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista huonosti sulavista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (44 %) ja vähemmän hiilihydraatteja.

29,30 €
Toimituksen paino: 1,5 kg

N&D Cat Boar (villisikaa) viljaton kissan täysravinto 0,3 kg. (Tuotekoko: 0,3 kg.)

N&D Cat Boar kissan tuorevillisika-kasvis täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven kissan täysravinto. Se ei sisällä kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista huonosti sulavista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä suolaa tai kemiallisia säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (44 %) ja vähemmän hiilihydraatteja.

5,80 €
7,70 €
Toimituksen paino: 0,3 kg

Cimiao Cat Delicious kissan herkku-täysravinto 2,0 kg (Tuotekoko: 2,0 kg.)

Cimiao Delicious on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille kissoille, joilla on erittäin vaativa maku tai ruoansulatusongelmia. Sen erityisen koostumuksen ansiosta, Cimiao Delicious on erittäin sulavaa ja erittäin herkullista, tyydyttäen vaativankin kissan makutarpeet.

18,50 €
Toimituksen paino: 2 kg

Matisse Chicken & Rice kissan kana-riisi täysravinto 20 kg.

Matisse Chicken & Rice on täydellinen ja tasapainoitettu täysravinto aikuisille normaalisti liikkuville kissoille. Se on kananliha- ja riisipohjainen kissan täysravinto - erittäin lihapitoinen ja valmistettuna ilman perinteisiä viljoja kuten vehnää, ohraa ja kauraa, jotka eivät useille kissoille sovi.

76,90 €
Toimituksen paino: 20 kg

Lindo Cat paakkuuntuva karkea kissanhiekka 20 kg. (Tuotekoko: 20 l. (20 kg.))

Lindo Cat on Italialaista paakkuuntuvaa karkeaa kissanhiekkaa, joka muodostaa erittäin kovan ja kiinteän paakun pitäen hajut tehokkaasti sisällään. Vähäinen pölisevyys. Täysin luonnollinen kissanhiekka, ilman kemikaaleja ja hajusteita.

18,80 €
Toimituksen paino: 20 kg

Lindo Cat Lovable Nature paakkuuntuva biohajoava maissintähkähiekka 6 l.

Lindo Cat Lovable Nature on korkealaatuinen biohajoava maissintähkäpohjainen paakkuuntuva kissanhiekka. Erittäin hyvin paakkuuntuva ja sitoo tehokkaasti hajut. Lindo Cat Lovable Nature on 100-prosenttisesti biohajoava ja sen valmistusprosessi on kokonaisuudessaan täysin ympäristöystävällinen.

9,50 €
Toimituksen paino: 3 kg