Asiakasarviot: N&D Chicken Adult viljaton koiran täysravinto

N&D Chicken Adult viljaton koiran täysravinto

N&D  Chicken koiran tuorekana-kasvis täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen (70%) ja täysin viljaton uuden sukupolven täysravinto. Se ei sisällä halpoja kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niihin myöskään lisätä mitään kemiallisia antioksidantteja tai säilöntäaineita. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia (34 %) ja vähemmän hiilihydraatteja ja mikä tärkeintä, proteiini on korkealaatuista eläinproteiinia (> 98%).


Onko sinulla jo kokemuksia tästä tuotteesta?

Haluamme kuulla mielipiteesi! Kerro kokemuksistasi muille asiakkaille ja arvioi tämä tuote.
Nimi
Julkisesti näkyvissä
 
Sähköposti *
Ei julkaista

Pisteet *
Anna pisteitä.
 
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
 
Kokemuksesi tästä tuotteesta
 
Miten tarkan arvion kirjoitit?

Tärkeitä tietoja
Arviosi julkaistaan vain täällä, ja se auttaa meitä parantamaan myymiemme tuotteiden laatua.
Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista mitään kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen mielipiteiden kopiointi on laitonta. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta arvioita. Sinulla on oikeus tarkastella ja korjata itseäsi koskevia tietoja ja kieltää niiden käsittely. Huomaa tietomme kohdassa Tietosuojakäytäntö.
* Pakolliset kentät
Arvioiden lukumäärä: 10
Arvioiden keskiarvo: 5
Hyvä koiranruoka
käyttäjältä Asikainen Mika päiväys: 03.04.2022
Meillä doobermannit syönneet tätä ruokaa jo melkein 10v ja näyttää sopivan. Myös pentu aikana ND pentu ruokaa. Olen todella tyytyväinen ruokaan ja sen koostumukseen. Pääasia kuitenkin ruuassa on että sopii koirille ja voivat jätösten perusteella käyttää ruuasta lähes kaiken.
Laatutuote - onnistunut ostos
käyttäjältä Simo päiväys: 22.02.2021
Meillä on ollut tiibetinmastiffeja n. 20 vuotta. Tällä hetkellä vain yksi. Olemme jo yli 10 vuotta käyttäneet N&D:n kuivamuonaa ja laadun näkee siinä että jätökset ovat olemattomia kun vertaa joihinkin marketti ruokiin. Tosin, marketti ruokia emme ole juurikaan koskaan näille syöttäneet. Kuten sanoin niin laatutuote, onnistunut ostos.
tähän mennessä yllätys
käyttäjältä Heino Kakko päiväys: 11.11.2020
puolivuotias saksanpaimenkoira siirtyy vähitellen ruokaan nyt enää kolmas osa vanhaa ens viikolla täysin N&D chicken,en voi sanoa vielä kokonais arviointia mutta,muona yllätys minulle tähän asti ,sopii hyvin silmät korvat iho turkki hyvä uloste vähentynyt kuivempaa no se yllätys kolme desiä on joutunut saanut pudottaa vrkausi annosta,kaikki näyttää tosi hyvältä jos ei mikään muutu ni tästä tulee meidän muona johon isommat pojatkin siirtyy(heillä vielä muutama kuukausi on muonaa varastossa mutta sitten).
Erinomaista
käyttäjältä Sanna päiväys: 09.07.2020
Maistuu hyvin koirille ja lihas- ja yleiskunto pysyy hyvänä ja turkit kiiltää. Jätökset pieniä ja kiinteitä. Nappulat tuoksuvat omaankin nenään miellyttäviltä. Suosittelen!
Hieman kallis mutta maistuu nirppanokallekin
käyttäjältä Vicky päiväys: 29.10.2018
Koiramme on ruoan ystävä ja ostin tämän lähinnä herkkupussiksi jotta näen miten maistuu neidille. Hyvin näyttää kelpaavan, jopa appivanhempieni nirso shelttineiti tykkäsi näistä hetken tutkittuaan :) Meidän sakumix-neiti on hieman nirsohko koiranruokien suhteen, kotiruokaa syö laidasta laitaan. Tämä mahdollisesti tulee osaksi jokapäiväistä ruokintaa jossain vaiheessa ;)
Kallis mutta hyvä
käyttäjältä Asikainen Mika päiväys: 07.10.2018
Meillä 3 kpl dobermannia syö tätä ruokaa ja näyttää sopivan heille. Ei aiheuta mitään allergioita ja ravinto aineet näyttää imeytyvän hyvin koska paskan määrä pieni. Tarkoitus jatkaa tämän ruuan syöttämistä niin kauan kun on saatavilla.
Erinomainen
käyttäjältä Virpi päiväys: 28.08.2018
Jonkun aikaa nyt käytetty ja vaikuttaa todella hyvältä kuivamuonalta, pieni 4,5 kg koira jolla oli hieman närästystä ja anaalirauhasten kanssa ongelmia mutta kun vaihdettiin tähän ruokaan niin ei ole mitään vaivaa enää ollut.
Hyvä ruoka
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 06.03.2018
Ollut meillä käytössä lähes kolme vuotta ja sopinut erinomaisesti myös herkkävatsaiselle koirallemme. Koirat hyvässä kunnossa ja iloisella mielellä :)
Hyvä koiranruoka
käyttäjältä Asikainen Mika päiväys: 28.01.2018
Ainakin meidän dobermannit ovat syöneet sitä jo pari vuotta eikä ole aiheuttanut mitään allergioita tai ongelmia. Karva on hyvää ja muutenkin yleiskunto hyvä sekä jaksavat touhuta. Uskon siis että saavat kaiken tarvitsemansa perus ravintoaineet ruuasta.
sopii hyvin meidän laumalle
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.11.2017

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.