N&D Cat Skin & Coat Ad. Quail-Quinoa (viiriäistä) viljaton, kanaton ja kalaton* kissan täysravintoN&D Cat Skin & Coat Ad. Quail-Quinoa-Coconut-Turmeric kissan tuoreviiriäinen-kvinoa-kookos-kurkuma täysravinto on tuorelihapohjainen, erittäin lihapitoinen, täysin viljaton, kanaton ja kalaton* uuden sukupolven kissan täysravinto. Sen korkea lihapitoisuus tarkoittaa enemmän proteiinia, vähemmän hiilihydraatteja ja mikä tärkeintä, proteiini on korkealaatuista eläinproteiinia (94%). Se on ihanteellista luonnollista ravitsemusta kissalle, joka on elimistöltään pysynyt vuosituhansia ns. lihansyöjänä ja siksi kissalla on erityisvaatimuksia ruokinnan ja ravitsemuksen suhteen. N&D kissan täysravinto on nimenomaan kehitetty täyttämään nämä kaikki kissan vaativat ravitsemukselliset erityisvaatimukset. Se sisältää myös superruokanakin tunnettua ravinnerikasta kvinoan siementä, kookosta, kurkumaa ja korkealaatuista kalaöljyä villinä pyydystetystä sillistä. Saavutettavat tulokset näet kissasi hyvinvointina ja näyttävyytenä, kuten sen upeana turkkina, terveytenä ja elinvoimaisuutena. Se on myös erittäin maistuvaa täysravintoa, jota krantuimmatkin kissat syövät hyvin ahneesti, takaamme sen (100 % makutakuu). N&D täysravinnot eivät sisällä kasviproteiinitiivisteitä, eikä kasviproteiinia sellaisista huonosti sulavista palkokasveista, kuten herneestä, linssistä tai soijapavusta, eikä niissä myöskään käytetä kemiallisia antioksidantteja tai säilöntäaineita.

* Valmiste ei sisällä kalavalkuaista. Se sisältää korkealaatuista kalaöljyä, jossa ei ole kalavalkuaisjäämiä. Siksi se soveltuu erinomaisesti kala-allergisille kissoille.

Ei kasviproteiinilähteitä, eikä halpoja täyteaineita. Korkealaatuista eläinproteiinia 96 %. Valmistettuna vain parhaista korkealaatuisista raaka-aineista takaamaan "lihansyöjä" kissan ihanteellinen terveys ja hyvinvointi.

Analyysi: Valkuaisaineet 30,00%; Rasvat ja öljyt 16,00%; Kuitu 2,30%; Kosteus (maksimi) 9,00%; Tuhka 6,80%; Kalsium 1,20%; Fosfori 0,90%; Magnesium 0,09%; Omega-6 2,00%; Omega-3 1,20%; DHA 0,60%; EPA 0,30%; Glukosamiini 1200mg/kg; Kondroitiini 900mg/kg.

Valmistusaineet: tuore viiriäisenliha (18%), kuivattu viiriäisenliha (18%), hernetärkkelys, kalaöljy (sillistä), kvinoan siemen (8%), pellavansiemen, kuivattu kookos, kurkuma (2,5%), inuliini, frukto-oligosakkaridit, hiivauute (mannan-oligosakkaridien lähde), psyllium, kalsiumkarbonaatti, dikalsiumfosfaatti, kalsiumsulfaattidihydraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, kuivahiiva, glukosamiini, kondroitiini sulfaatti, Marigold kasviuute (luteiinin lähde).

Lisäravinteet per kg Vitamiini A 32000 ky; Vitamiini D3 1500 ky; Vitamiini E (alfa-tokoferoli 91%) 600mg; Vitamiini C 300mg; Niasiini 150mg; pantoteenihappo 50mg; Vitamiini B2 20mg; Vitamiini B6 8,1mg; Vitamiini B1 10 mg; Vitamiini H 1,5mg; foolihappo 1,5mg; Vitamiini B12 0,1mg; koliinikloridi 2500mg; Betakaroteeni 5mg; Zn – sinkkimetioniinikelaatti 910mg; Mn - mangaanimetioniinikelaatti 380mg; Fe – rautaglysiinikelaatti 250mg; Cu - kuparimetioniinikelaatti 88mg; Selenisoitu hiiva (inaktivoitu) 0,40mg; DL-metioniini 3000mg; Tauriini 3000mg; L-lysiini HCl 1000mg; L-kysteiini 700mg; L-tryptopaani 600mg; aloe vera uute 1000mg; vihreä tee uute 100mg; rosmariini uute. Antioksidantti: luonnollista alkuperää oleva tokoferoli kasviuute.
 
Pakkaus (kaikki pakkauskoot): pakattu nykyaikaisella elintarvikkeiden typpipakkaustekniikalla, joka turvaa ravinnon laadun ja tuoreuden, sekä estää haitallisten mikrobien kasvun. Typpi on luonnossa esiintyvä yhdiste.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: N&D viljaton kissanruoka, Muut erikoisruoat, Viljaton kissanruoka