Cibau Puppy Maxi Breed täysravinto suurten rotujen koiranpennuilleCibau Puppy Large Breed on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa suurten ja jättiläisrotujen koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille. Terveen luuston kasvun ja kehityksen välttämättömiin rakenneaineisiin - kalsiumin, fosforin ja D vitamiinin taattuihin oikeisiin määriin on kiinnitetty erityistä huomiota. Täysravinnon raekoko on kehitetty oikeaksi edistämään oikeaa pureskelua ruokinnan aikana ja siten lisäämään syljeneritystä ja edistämään ruoansulatusta ja ravinnon imeytymistä. Cibau Puppy Large Breed sisältää kananlihaa ja kalaa turvaamaan erittäin korkealaatuista eläinvalkuaista, riisiä ja maissia hvvin sulavana hiilihydraattilähteenä, kalaöljyä takaamaan oikean määrän omega-3 rasvahappoja. Lisäksi, kaikki elintärkeät ravinteet, vitamiinit ja mineraalit oikeaan ja tasapainoiseen ravitsemukseen. Juurikaskuitua erinomaisena kuitulähteenä ylläpitämään suoliston tasapainoa ja yhdessä muiden hyvin sulavien valmistusaineiden kanssa, mahdollistaa pienet ja kiinteät jätökset. Koiranpennun kasvattua aikuiskokoonsa, siirry käyttämään Cibau Adult Large Breed täysravintoa. Ruokintaohje, katso pakkauksen ruokintataulukkoa. Huomaa, että ruokintamäärät ovat suositellut päivittäiset ruokintamäärät grammoina ja niitä on muutettava sopimaan sinun koirasi tarpeisiin. Vältä yliruokintaa. Pidä aina raikasta juomavettä koirasi saatavilla. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset ovat suositeltavia.

Cibau täysravinnot eivät sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua - siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille koirille.

Analyysi: Valkuaisaineet 28,00%; Rasvat ja öljyt 16,00%; Kosteus 9,00%, Kuitu 1,80%; Tuhka 7,50%; Kalsium 1,30%; Fosfori 0,95%; 

Valmistusaineet: Kuivattu kananliha (väh. 32 %), riisi (väh. 25 %), maissi, kananrasva, kuivattu kala, kuivattu juurikaskuitu, kalaöljy, kasviöljy, mono-dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kuivahiiva, kaliumkloridi, glukosamiini (0,04%), kondroitiini (0,04%).
Ravitsemukselliset lisäravinteet: Vitamiini A 13000 IU, Vitamiini D3 1300 IU, Vitamiini E (Alfa-tokoferoli) 130mg, Vitamiini C 130mg, Niasiini 32,5mg, Pantoteenihappo 13mg, Vitamiini B2 6,5mg, Vitamiini B6 5,2mg, Vitamiini B1 3,9mg, Vitamiini K3 (M.S.B. 53%) 1,3mg, Vitamiini H 0,33mg, Foolihappo 0,39mg, Vitamiini B12 0,052mg, Koliinikloridi 1800mg; Zn - Sinkkioksidi 108mg, Zn - Sinkkisulfaatti monohydraatti 120mg, Mn - Mangaanisulfaatti monohydraatti 150mg, Fe - Rautasulfaatti monohydraatti 44mg, Fe - Rautakarbonaatti 60mg, Cu - Kuparisulfaatti pentahydraatti 50mg, I - Kalsiumjodaatti 2,4mg, Co - Kobalttikarbonaatti monohydraatti 0,54mg, Se - Natriumseleniitti 0,22mg, DL-metioniini 2200mg.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 12 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Cibau koiranruoka, Koiranpennunruoka