N&D Dog Chicken with Pumpkin koiran täysravinto (säilyke)

N&D Dog Chicken with Pumpkin säilykeruoka (lihapaloja kastikkeessa) on tasapainoitettua ja vitaminoitua täysravintoa aikuisille koirille. Se ei ole täydennysravintoa, vaan erittäin korkealaatuista koiran täysravintoa ja siksi se sisältää kaikki koiran tarvitsemat elintärkeät ravintoaineet, ravinteet ja vitamiinit täydellisesti. Nivelien rakenneaineita Glukosamiinia ja kondroitiinia on vielä lisätty ylläpitämään koiran nivelien hyvää ja kestävää terveyttä.

Koostumus: kana(40%), silli, kurpitsa(5%), keitetty kananmuna, kalaöljy, bataatti, granaattiomena(2%), frukto-oligosakkaridit, koliinikloridi, kondroitiini, glukosamiini, vitamiinit, mineraalit.

Lisäravinteet per kg. - Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini A 4000ky, Vitamiini D3 400ky, Vitamiini E 130mg, Sinkkimetioniinikelaatti 200mg, Mangaanimetioniinikelaatti 40mg, Rautametioniinikelaatti 70mg, Kuparimetioniinikelaatti 16mg, Selenisoitu hiiva (inaktiivinen) 1.10mg, DL-metioniini 1000mg, Tauriini 500mg, L-karnitiini 50mg.  

Analyyttinen koostumus: kosteus 75,00%; raakavalkuainen 11,50%; raakaöljyt ja rasvat 5,50%; raakakuitu 1,00%; raakatuhka 1,80%.

Ruokintaohje: Koirien yksilölliset tarpeet vaihtelevat ja sen ruokintaa pitäisi muuttaa tämän yksilöllisen tarpeen mukaan ylläpitääksesi koiran ihanteellista ja terveellistä painoa. Suosittelemme aluksi sekoittamaan uutta N&D täysravintoa aikaisemmin käytetyn ravinnon sekaan, jotta vaihtaminen uuteen ravintoon tapahtuisi asteittain. Tarjoa päivittäiset ruokinta-annokset vähintään kahdessa osassa. Tarjoa ravinto huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta juomavettä saatavilla. Säilytä avattu säilyke jääkaapissa ja käytä se 48 tunnin sisällä.

Tuotepakkaus: helposti avattava 285 gramman täysin BPA vapaa (Bisphenol A free) kierrätyskelpoinen alumiinipurkki. BPA vapaa pakkaus turvaa koirallesi hyvää ja pitkää terveyttä.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: N&D koiran säilykeravinto