Zaaron Sensitive Holistic Lamb & Rice AITO lammas-riisi koiran täysravintoAsiakasarviot: Zaaron Sensitive Holistic Lamb & Rice AITO lammas-riisi koiran täysravinto

Arvioiden lukumäärä: 20
Arvioiden keskiarvo: 5
Lue kaikki arviot
Hyvä ruoka herkkävatsaiselle
käyttäjältä päiväys: 5.8.2021
Meidän tollerin kanssa joutunut kokeilemaan useita eri ruokia. Kyseessä erittäin nirso koira, jolla ongelmia vatsan kanssa. ANF osoittautui toimivaksi meidän koiralle. ANF saatavuus ongelmien myötä siirryimme Zaaron koiranruokaan, jota syötetty nyt pidemmän aikaa. Positiivinen yllätys, maistuu hyvin ja vatsa toimii mainiosti.
Bichon Frice Onni-Armas tykkää
käyttäjältä päiväys: 10.3.2021
Meidän Bichon Frice täyttää 26.3.21 jo 10 vuotta ja tykkää tästä nappulasta kovasti. Viljaton ja kalaton, hyvä nappulakoko, pehmenee hyvin ja maistuu koiralle myös pehmittämättä koulutus- ja palkitsemisherkkuna. Erinomainen löytö, tuttu suositteli ja kannatti kokeilla. Jo vuoden ajan koiramme on syönyt tätä. Toivottavasti pysyy valikoimissa pitkään, eikä koostumusta muuteta. Suosittelen!
Hyvin maistuva
käyttäjältä päiväys: 22.12.2020
Sopii hyvin allergiselle ja myös hyvin herkkävatsaisille. Maistuu hyvin. Jälkituotos kiinteää ja normaali. Ei mitään markettiruokaa. Suosittelen, oli koiran ikä mikä tahansa.
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Zaaron Holistic koiranruoka, Holistinen koiranruoka, Hypoallergeeninen koiranruoka, Uutuudet